fbpx

Havetegninger

Med udgangspunkt i dine behov og ønsker, skaber jeg en havetegning som kan danne grundlag for arbejdet med din have. Jeg udfører smukke og detaljerede tegninger i hånden, med optegninger af bl.a. belægninger, bede, træer, planter og ejendom. Til havetegningen medfølger en detaljeret planteliste, hvor alle planter fra tegningen fremgår. En havetegning vil altid tage udgangspunkt i den dialog vi har om haven, fordi haven ud over at skulle være smuk også skal være praktisk indrettet. 

Min ekspertise og lidenskab er stauder, men målet er at skabe frodige og harmoniske haver med stor variation af planter. Derfor er bedene ofte sammensatte af fx stauder, roser, græsser, sommerblomster, træer og stedsegrønne planter.

Udover havetegninger udbyder jeg også konsulenttimer. Det vil sige, at jeg kommer og giver indput til, hvordan du selv kommer videre med arbejdet med din have. Der vil være mulighed for at jeg kan medbringe forskellige træer, buske og andre planter som du kan se i haven inden du vælger at købe Dem. 

Priser:

Pris på havetegning (Incl. 1 times samtale og gåtur i haven.) – 7500 kr. incl. moms + kørsel

Pris på havetegning med planteliste (Incl. 1 times samtale og gåtur i haven.)  – 8500 kr. incl. moms + kørsel

Konsulenttimer – 775 kr. i timen incl. moms + kørsel

Personlig planteshopper – 775 kr. i timen incl. moms + kørsel