fbpx

Have og Anlæg

Jeg har hele livet haft en passion for haven, og siden 2015 har jeg drevet virksomheden Et Liv med Stauder, som er en anlægsgartnervirksomhed med speciale i beplantning. Jeg har en stor viden om planter, men i særdelseshed stauder, hvor min helt store ekspertise ligger. Jeg har hele livet elsket at tegne og nedfælde gode idéer på papir, og i dag lever jeg af at tegne og skabe drømme for haveejere i det meste af Midtjylland. Min styrke er, at jeg kan hjælpe kunden fra drømmen på papiret til den færdige have. Jeg varetager selv alle opgaver i processen, og derfor ved jeg allerede ved mit første besøg i haven, hvordan vi bedst kommer frem til det endelige resultat. Jeg udfører selv arbejdet og har interessen i at levere et stykke kvalitetsarbejde.

Jeg har siden 2013, arbejdet med at hjælpe andre med at få deres havedrømme opfyldt, først hobbybaseret, men senere frofessionelt. I 2015 blev jeg af flere grunde nødt til at træffe beslutningen om jeg skulle forfølge min gamle drøm om at blive anlægsgartner. i dag driver jeg virksomheden på 5 år, og jeg er blevet mange erfaringer rigere. Hvad der engang startede som en drøm og passion, er i dag blevet min levevej. Et Liv med Stauder er i dag en anerkendt og professionel anlægsgartnervirksomhed, som er kendt for at levere kvalitetsarbeje. Passionen og den store indlevelse er stadig den samme, og jeg forsøger konstant at dygtiggøre mig indenfor faget, ligesom jeg følger med i udviklingen i nye trends indenfor alt der omhandler haven og uderummet. Jeg er opsøgende på at finde spændende leverandører og samrbejdspartnere, således jeg kan levere komplette løsninger for mine kunder.

Jeg har flere samrbejdspartnere i branchen, og det er dem jeg gør brug af, når der eksempelvis kræves en gartner eller træplejer, som har nogle særlige kompetencer.

Jeg udfører anlægsopgaver for private og erhverv indenfor nyanlæg, beplantning, vedligehold og pleje.