fbpx

Jeg kender et sted

hvor der findes en skovbund så smuk så smuk. Første gang jeg besøgte stedet, anede jeg et lysgult skær på den modsatte side af en lille skovsø. Det var i det tidlige forår, og jeg gik målrettet mod lysningen.

Image

Jeg blev mødt af den fineste koloni af sarte gule kodriver (Primula Elatior). Jeg havde desværre ikke en planteskovl med, men den efterfølgende weekend var vi forbi skoven for at hente lidt planter til haven.

Image

Billederne her er lånt på nettet, men minder meget om den lysning i skoven jeg oplevede for nogle år siden. Plantene har formeret sig flittigt siden, og står godt sammen med nogle af løgvækstene i den sart gule have.

I går var jeg på planteskole, og her fandt jeg tilfældigvis Primula Elatior, og jeg kunne ikke lade være at købe to til stuen. Det var i øvrigt hos et plantecenter jeg tidligere har nævnt her på bloggen.

Kodrivere er forårsbebudere som jeg ikke vil undvære i min have.    

 

 

Facebookpinterest

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 thoughts on “Jeg kender et sted”