fbpx

Så er de nye beboere landet

og de er rigtig fine. Vi har fået to flotte moskusænder, som meget gerne skulle give ca. 20 ællinger til foråret. De næste dage skal gå med at grave hul til en sø og lave en ny gård med tilhørende hus til ænderne.

Image

Min filosofi er, at man sagtens kan have en flot have med dyr, uden at det behøver at ligne en bondegård. Det er klart en udfordring, men jeg drømmer om, at jeg kan have en flot have i engelsk stil og samtidig have dyr og følge en del af principperne for selvforsyning. Ænderne er i den sammenhæng perfekte, fordi at de holder haven ren for dræbersnegle, gøder haven og giver i sidste ende mad på bordet.

Image

For jer der har fulgt med på min blog fra begyndelsen, ved at jeg allerede har høns. Lige nu bor ænder og høns sammen og det trives både høns og ænder godt med.

Jeg kom noget sent hjem med dem her til aften, og jeg håber at jeg kan tage nogle gode billeder af ænderne ude i haven en af de kommende dage, som jeg kan vise jer her på bloggen.

Har i erfaringer med høns og ænder i vil dele så gør det gerne med mig.

Facebookpinterest

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 thoughts on “Så er de nye beboere landet”