fbpx

Solhatte

P1000942  P1000944

I år har der været gang i den lille planteskole og jeg har aldrig tidligere haft så mange forskellige stauder hjemme. Planen var oprindeligt, sidste år, at stoppe med salget af stauder, men med et lille, men etableret kundegrundlag var det ikke så lige til. Derudover startede jeg op med havetegninger og selvstændig anlægsgartnervirksomhed og jeg fandt ud af, at det er en stor fordel at have et stort udvalg af stauder med ud til kunden, når der skal guides i sammensætninger af blomster, buske, træer og forskelligt løv.

Interessen har i år, især, været rettet mod skærmplanter, solhatte og måneskinsgule stauder. Dette havde jeg selvfølgelig allerede registreret i 2015 og derfor var der også hjemtaget ekstra mange måneskinsgule stauder og blandede solhatte og skærmplanter.

I dag har jeg så hentet en ekstra omgang stauder fra min danske leverandør.

P1000940  P1000941

Jeg har fået store, flotte og sunde stauder hjem i store potter som jeg sælger fra 40 kr. til 50 kr.

Disse stauder er ikke opført på salgslisten på hjemmesiden, men de kan ses på billederne i dette indlæg. Der er tale om flere forkellige høstanemoner, solhatte, skønhedsøje, scabioser, blåskæg og prydgræsser, som er hjemtaget med henblik på efterårets plantemarkeder.

P1000937  P1000939

Der er fortsat et stort udvalg af stauder i mindre potter og lige nu sælges alle disse stauder til en fast pris på 30 kr. stykket eller 10 stk. for 250 kr (uanset førpris). Der kan forekomme at være enkelte udsolgte stauder, ligesom der kan være en begrænset mængde af de enkelte stauder på lager.

P1000947

Som det ses på billedet ovenfor er bordene fortsat fyldte med gode sager.

 

 

 

 

 

Facebookpinterest

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *