fbpx

Plænedress

 

Plænedress P1000214

Rigtig mange har problemer med mos i græsplænen, og jeg har derfor i år haft travlt med at lufte og tilføre nyt jord og gødning til folks græsplæner. Der er blevet eftersået, og nu viser resultatet sig hos de mange haveejere. Græsset spirer og gror og plænen er igen tilbage i god stand.

Til udførelsen af disse opgaver benytter jeg de bedste produkter på markedet. Græsfrøene er af en særlig god kvalitet, som er sammensat ud fra en formel, hvor der er bruges flere forskellige, flerårige græstyper, som har gode egenskaber i bekæmpelsen af mos. Frøene er belagt med kalk, som betyder at fuglene ikke tager dem og plænen bliver tilført den mængde kalk den behøver gennem sæsonen.

Jord og gødning er gode og rene produkter fra Champost, som sikrer gode resultater.

Ønsker du en flot og grøn græsplæne, kontakt mig da for yderligere information.

Facebookpinterest

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *