fbpx

Jeg ærgrer mig

over, at jeg ikke kommer til Kolding i morgen, hvor mange bloggere ellers har sat hinanden i stævne i Geografisk have. Bilen er stået af, og situationen er nu den at jeg ikke kommer afsted. Jeg håber trods alt, at der bliver mulighed for at møde bloggerne under andre omstændigheder.

Heldigvis kan jeg glæde mig over, at haven lige nu står rigtig flot. Rundt omkring i haven står der kasser og bakker med planter, som skal i jorden i løbet af de kommende uger, og det bliver en fornøjelse, når alle kasserne kan pakkes væk og haven ligesom er ryddet.

Jeg har længe villet vise lidt billeder, som viser haven i sin fulde størrelse, og det må siges, at være svært at få det hele med. Jeg har alligevel gjort et forsøg.

I forgrunden på billedet ovenfor er et af mine staudebede. Jeg skrev tidligere om et bed, der skulle have forbedret den meget lerholdige jord, og det er det bed i her kan se. Her er en blanding af rigtig mange forskellige stauder, og bedet har fungeret som en palet, hvorfra jeg har kunnet vælge planter til andre bede som passer sammen.

Terrassen her, anlagde jeg for et par år siden, og min kone protesterede voldsomt over placeringen. I dag er det et af de bedste steder i haven, fordi æbletræet gennem dagen sørger for skygge. Bedet i kan se bag ved terrassen, er forhøjet, og skaber sammen med hækken god læ. 

Rundt omkring i haven er der små stier, som fører “hemmelige” steder hen, og børnene elsker at rende og gemme sig på stierne, hvor planterne lige nu vokser dem over ørerne.

På billedet til venstre er stien, som går bag bedet ved terrassen. Stien er før vist, men motivet kan godt genbruges, da det bestemt er en vellykket detalje i haven.

 

Facebookpinterest

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Jeg ærgrer mig”