fbpx

Lige en efterfølger

til mit seneste indlæg, hvor jeg præsenterede min erobring af 14 flotte Helleborus Niger. Samme aften fandt jeg nemlig næsten 100 bundter meget flotte tulipaner. De var kaseret fra et supermarked, og jeg skyndte mig selvfølgelig at åbne bagagerummet og fyldte det hurtigt op. Blomsterne fejler intet og kan nu få lov at pryde i de forskellige rum i huset de næste fire-fem dage. I dag sidder jeg med en havebog og en dejlig kop kaffe, og nyder vaserne, som bugner af flotte tulipaner i forskellige farver.

Ovenfor ser i et lille udsnit af de tulipaner jeg hentede. Der var yderligere lysegule og mørkelilla og jeg har selvfølgelig delt flittigt ud af dem idag. Jeg har altid drømt om, at kunne få leveret blomster til huset, således at der altid står friske buketter. Det er der ikke lige råd til, men så er det en fin ting, at de indimellem kan findes andre steder.

Billedet ovenfor er lige taget. Jeg sidder og arbejder på dagens indlæg imens jeg nyder et stort bundt tulipaner.

Jeg vil i øvrigt røbe, at mit næste indlæg vil omhandle hyggelige miljøer i haven. Ikke fra min egen have, men idéer jeg har fundet i andre haver. Jeg afslører ikke mere i denne omgang. 

 

Facebookpinterest

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 thoughts on “Lige en efterfølger”