fbpx

Nye ting åbenbarer sig hver dag

Bedene står allerede forårsgrønne og med så pragtfuldt vejr som i dag kan foråret bare komme. Den seneste uge har jeg kunnet mærke forskellen. forskellen på om det er vinter eller om vi nærmer os foråret.

Hønsene fik ny hønsegård i sensommeren og har hele vinteren ikke kunnet levere æg. Det skyldes tildels flytningen, men også at dagene er blevet mørkere og koldere.

Nu er der igen gang i æglægningen og det er et godt tegn på forår og at dagene igen bliver lysere. I dag kunne vi hente tre æg og i går blev det til fire. det glæder mig, men også børnene, som igen kan få indfriet ønsket om pandekager et par gange i ugen.

Facebookpinterest

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 thoughts on “Nye ting åbenbarer sig hver dag”