fbpx

Når nu stauderne er væltet

Kan de ligeså godt gøre lidt nytte. Som beskrevet i mit tidligere indlæg, havde en stor del af mine lægebaldrian valgt a lægge sig ned på grund af de heftige regnbyger. Derfor gik jeg en tur i haven med saksen her til aften, og lavede et par buketter ud af de hårdest ramte planter.

Image

Buketten består af lægebaldrian, slangeurt, roser, forårsvortemælk og pæoner som i særdeleshed har svært ved at klare de voldsomme byger. Jeg er blevet ejer af en Ipad og der er ingen tvivl om, at de gør det sjovere at blogge. For det første er det muligt at tage billeder og skrive med det samme, og så kan IPad’en være med på farten. Derudover er oplevelsen af andre bloggeres sider meget bedre. Billederne er simpelthen bare mere klare.

Drivhuset blev forleden indviet og fungerer nu som et sted, hvor haveinteresserede kan komme og få en havesnak, blive inspireret eller købe stauder og sommerblomster.

I skal være meget velkomne.

Facebookpinterest

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *